Buat pertama kalinya... sha & liza

|

Buat pertama kalinya... Sha & Liza masuk stadium tngok bola. Habis gila teruja tengok perlawanan antara Kedah vs Negeri Sembilan... Aku tngok bersemangat depa nih do sorak2 kat pasukan Kedah yang hensem2 lak 2. Malam tu depa nih bawak tuah kot sampai kedah menang 3- 1 keatas N9. he3.. jangan marah..... Apa2 pon nih adalah pengalaman paling best sebab aku, fahmi, sha & liza masuk stadium pakai kad press. tu lah yang paling best skali ikut media. secara tak langsung kami dapat belajar cara bagaimana media lakukan liputan perlawanan bola sepak.

Sha sampai terganga sebab tengok pemain N9 berjersi No.8


Gambar kenangan bersama student2 praktikum (dari kiri fahmi, liza, sha dan aku)



Fahmi cameramen 1

Liza cameramen 2

Sha cameramen 3

Bersama staf RTM

3 comments:

CikLieYzaOnline said...

fahmi tanya, sha dah berpunya ka....
lagi satu, liza plak tanya...fikri tu dah berpunya ka...eh, ada lagi...abg faizal tu belum berpunya ka...hehehehehehe..

liza dan sha semestinya pembawa tuah..wiwiwiwiwiwi

ukmstudio said...

Den lak tanya, sapo lak nak punyakan I ni......keh...keh...keh..

streetlens said...

Weh, hang la sunyi sepi ja...Apa cer???Tak lama g bleh la beli 70 - 200 mm f2.8, bleh la ikut turun bawah lak...Tgkap gambar org men bolo....