Nih assignment 24 hours in UUM. semua pic nih suka ati aku amik sj.

|

masa nih sj la mau try lens baru aiman. aku main shoot ja. pas 2 bila aku tengok cantik gak. ada nilai. ummmm jadi aku wat la sebagai bahan assignment aku. mudah kan kerja aku. ha3


Aha... waktu nih bulan puasa. Cik Azhar srh aku amik pic kt bazar ramadhan untk masuk dalam Akhbar Sintok keluaran pertama bercetak. apa lagi balik bilik ja terus pikul camera terus shoot. nih la hasilnya.


Malam ambang merdeka. nih last shoot merdeka kat UUM. ya la aku da nak abis da. ha3.. masa aku amik pic nih cuma guna lens 15- 55 mm ja. nih saja hasilnya.


Nih dah nak waktu kemuncak ambang merdeka. NC UUM serah bendera kt geng PALAPES Laut nih. ya la nk naikan bendera sambil nyanyi nih...



Pelancaran Akhbar Sintok keluaran pertama (tapi sintokonline ada lagi tau, kami nak wat dua lak cam Berita Harian). Kepada budak2 UUM ringan2 la tangan wak kuar RM1.50 beli Akhbar nih. Daripada membazir ke arah lain. beli la paper nih. Banyak informasi yang semua tak tau. Setiap semester kami akan wat pembaharuan kat paper nih bagi gempak!!! harap sokong la buatan UUM. untuk pengetahuan semua da ramai ornag tahu Akhbar Sintok & Sintok Online. Kalau dak UUM sendiri tak tau memang x tau nak cakap la. malu weh kalau orang luar tanya bila tak tau.. Jangan tunjuk budak UUM nih x up to date!!!!!

2 comments:

::ObSessiOn For a Music:: said...

gmbr kat ats tu yg kau snap tu,membe aku

@mytoodakstudio said...

aku ar snap. br nak cuba pakai lens baru 70- 200mm(lens mmber aku ja)